خواص ضد قارچ عسل

در تحقیقات و آزمایشاتی که روی عسل انجام گرفته ثابت شده است که عسل به علت داشتن خاصیت ضدقارچی هیچگاه فاسد نمی شود

و از پاکیزه ترین ماده غذایی است که همیشه می توان به سلامتی آن اطمینان داشت .

فاسد نشدن عسل به دلیل آن است که زنبور عسل به آن یک ماده ضد عفونی کننده طبیعی می افزاید

که ضرر وزیان مواد ضدعفونی کننده شیمیایی را ندارد و آن را اسید فرمیک می نامند .

بنابراین از عجایب ذاتی عسل است که هیچگاه فاسد نمی شود و با وجود شیرینی زیاد در صورت خوب نگهداری کردن ترش نشده ،

کپک نمی زند و تغییر ماهیت نمی دهد .

خواص ضد قارچ عسل

به دلیل پیچیدگی ساختمان عسل و تنوع ترکیبات معدنی و سایر اجزا آن می توان استنباط کرد که چرا هیچ کس نتوانسته است

به طور مصنوعی عسلی بسازد که محتوی تمام مواد شناخته شده آن باشد و بتواند

برای چند سال فساد ناپذیر بوده و خواص خود را حفظ نماید .

خواص ضد عفونی عسل

اما خداوند متعال این کار را به زنبور عسل واگذار کرده و زنبور عسل با موفقیت از عهده آن برآمده و در قرآن کریم هم به نیکی از او یاد شده است .

خواص ضد عفونی عسل

عسل باعث ضد عفونی زخم ها می شود و میکروب ها را می کشد و مانع از عفونت مجدد آن می گردد .

با یک آزمایش ساده می توانید یک ظرف عسل و یک ظرف شربت قند را کنار هم بگذارید

پس از گذشت مدتی خواهید دید که پشه و مگس روی ظرف شربت جمع شده

ولی جرات نزدیک شدن به ظرف عسل را نداشته و ندارند .

انسان می تواند از خاصیت ضدعفونی عسل برای زخم ها ( مخصوصا دهان )

و عفونت ها و غرغره با آن جهت اورام گلو استفاده نماید .


عسل جوان خواص ,عفونی ,زنبور ,فاسد ,قارچ ,هیچگاه فاسد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فیلم جدید قراملک جدیدترین مطالب علمی دنیای تکنولوژی آموزش و ابزارهای وبلاگ نویسی اجناس فوق العاده جوک و لطیفه كتابخانه عمومي دليران تنگستان آباد تخفیف